Over mij

coaching jonge ouders en kinderen

Wie ben ik

Ik ben Corine Assink (1961) en ben samen met Merle Wielens het kinderdagverblijf Bloem & Groei gestart. Ik werk met veel plezier in het kinderdagverblijf. De verbinding die er is met de ouders, hun jonge kinderen en mijzelf is bijzonder.

De afgelopen jaren ontdekte ik dat ik gezinnen meer te bieden heb dan alleen mijn rol als pedagogisch medewerker. Ik kon bijsturen waar nodig en een toegevoegde waarde zijn wanneer het ouder/kind-systeem even niet meer werkte. Ik besloot de opleiding tot kindercoach te volgen om mijn talenten op dat gebied verder te ontwikkelen. In 2018 rondde ik deze opleiding af.

Jongekind-professional

Ik zie mezelf als jongekind-professional. In kindercoachland wordt vaak gewerkt met kinderen vanaf 6 jaar. Maar vaak beginnen problemen al op jongere leeftijd. In veel situaties zijn deze problemen eerder te ondervangen. Daar ligt mijn focus. Ik lees kinderen en maak het gedrag van jou als ouder en de invloed daarvan op je kind bespreekbaar. Samen gaan we op zoek naar oplossingen die zorgen dat er weer rust komt.

Vakkennis, mijn sterk ontwikkelde intuïtie en het leren begrijpen van kinderen en hun omgeving; Het zorgt ervoor dat ik liefdevol en constructief met jonge kinderen en hun ouders kan werken.

Corine Coach

Bloem & Groei

Adres

Veldmaterstraat 43

7481 AB Haaksbergen

Telefoonnummer

Registratie

KVK-nummer: 86167642

Facebook

Volg ons ook op Facebook

Contact

Vul het contactformulier in met het bericht voor ons.