Coaching jonge ouders en
kinderen en hulpvraag

coaching jonge ouders en kinderen

Het belang van het begin van een mensenleven !

Als jonge ouder komt er van alles op je af. Dit vraagt steeds weer om aanpassingen van jou en je kind. Ik ondersteun ouders die zelf aanvoelen dat het patroon waarin ze zich bevinden en dat ze als negatief ervaren, doorbroken mag worden. Ik ga in gesprek met ouders die met hart en ziel aan de slag durven te gaan. Samen met je kind ontdek je dat oplossingen vaak dichterbij zijn dan gedacht ! Hierdoor maken we jullie gezinssituatie weer een beetje zonniger. Hoe fijn is dat?

Luisteren

Ik neem de tijd om echt te luisteren van mens tot mens. Je hebt een gesprek met iemand die je begrijpt. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag die je hebt. Ik zal altijd vragen of je bereid bent naar jezelf te kijken. Een kind gebruikt zijn gedrag, spel en ontwikkeling als taal om duidelijk te maken wat bijgestuurd mag worden in jullie leven. Samen gaan we op zoek naar de patronen die zich afspelen in lastige situaties en die je graag wilt doorbreken.

Aandachtspunten

Je ontdekt dat je je kind veel te bieden hebt, maar misschien op een andere manier dan je gewend bent. Ik leer je kijken naar je kind en signalen te herkennen. Als je begrijpt wat je kind je vertelt, ontdek je waar jouw eigen aandachtspunten zitten. Als je bereid bent samen met mij te kijken naar het kind wat je ooit zelf was, kun je hier en nu veel bereiken. De ervaring leert dat enkele gesprekken/observaties vaak al voldoende zijn om te merken dat ouders op een liefdevolle krachtige manier verder kunnen.

Opleiding Magie van Kindercoaching

De opleiding Magie van Kindercoaching die ik met geweldig veel plezier gevolgd heb, bracht me nog meer kennis, persoonlijke groei en inzichten. Ik wilde gaan coachen!

Ouders ondersteunen die met hart en ziel aan de slag durven te gaan en die samen met hun kind ontdekken dat oplossingen vaak dichterbij zijn dan gedacht! Hierdoor maken we samen de wereld een beetje mooier!

Hoe fijn is dat?

Bloem & Groei

Adres

Veldmaterstraat 43

7481 AB Haaksbergen

Telefoonnummer

Registratie

KVK-nummer: 86167642

Facebook

Volg ons ook op Facebook

Contact

Vul het contactformulier in met het bericht voor ons.