Over ons

Ons verhaal

Wij zijn Corine Assink (1961) en Merle Wielens (1999). De snuffelstage van Merle bracht ons in 2013 bij elkaar. Onze samenwerking in de gastouderopvang van Corine, leidde in 2020 tot serieuze plannen om samen een kleinschalig kinderdagverblijf te starten.

We zijn ambitieuze vrouwen met een groot leeftijdsverschil, maar dat zien wij als onze kracht. We staan beiden open voor de kennis en ervaring van de ander en halen het beste in elkaar naar boven. We zijn open, transparant en delen dezelfde visie in de kinderopvang. In ons kinderdagverblijf bieden wij jonge kinderen de kans om in een liefdevolle, vertrouwde, kleinschalige setting hun eerste levensjaren door te brengen.

Kinderdagverblijf Bloem & Groei staat voor Licht, Lucht en Liefde. Dit zijn onze kernwaarden en deze dragen wij met trots uit.

Corine Assink

Corine Coach

Merle Wielens

Merle

Annemiek Paf

Corine Coach

Annie Heinhuis

Merle

Kleinschalig kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf is een kleinschalige setting voor maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In onze prachtige nieuwe locatie komt jullie kind in ‘ons huis’ om als een bloem te groeien en te bloeien. Op zijn of haar tempo, eigenheid en manier. Wij ontmoeten jullie kind graag op de plek die wij met hart en ziel hebben gemaakt tot een plek waar kinderen hun hart en ziel mogen neerleggen.

Wij zijn een klein hecht team dat bestaat uit 4 enthousiaste pedagogisch medewerkers. De kinderen zien altijd dezelfde gezichten, waardoor we snel een vertrouwensband opbouwen. Kinderen doen vaak niet wat je zegt, maar doen wel wat je doet ! Wij geven het goede voorbeeld en onze ervaring leert ons dat kinderen dit volgen.

Openingstijden

Wij zijn op de volgende dagen geopend:

Ma 7.30 uur tot 18.00 uur
Di   7.30 uur tot 18.00 uur
Wo 7.30 uur tot 18.00 uur
Do  7.30 uur tot 18.00 uur
Vrij 7.30 uur tot 13.00 uur

Opvang nodig voor 7.30 uur?
Dan kijken we samen of vroege opvang mogelijk is.

Bloem & Groei

Adres

Veldmaterstraat 43

7481 AB Haaksbergen

Telefoonnummer

Registratie

KVK-nummer: 86167642

Facebook

Volg ons ook op Facebook

Contact

Vul het contactformulier in met het bericht voor ons.