Bloem & Groei

coaching jonge ouders en kinderen

Hoe ga ik te werk?

We gaan elkaar op jullie verzoek eerst ontmoeten. Meestal na telefonisch contact.
Ik neem echt de tijd om te luisteren. Van mens tot mens. In een rustige ontspannen sfeer.
Je hebt een gesprek met iemand die je begrijpt!

Na deze intake gaan we samen bekijken of er genoeg vertrouwen is om met elkaar samen te werken.
Als er het gevoel is dat dit kan lukken gaan we een eerste afspraak plannen.

Hulpvraag

Tijdens deze afspraak gaan we dieper in op de hulpvraag die er ligt. Ik zal altijd vragen of je bereid bent naar jezelf te kijken.
Een kind gebruikt nl. zijn gedrag, spel en ontwikkeling als taal om duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in jullie leven.

“Ik ga jullie hierbij helpen!”
Door op zoek te gaan naar patronen die zich kunnen afspelen in lastige situaties, waardoor je ontdekt dat je je kind heel veel hebt te bieden, wellicht op een wat andere manier dan dat je gewend bent. Als je bereid bent samen met mij te kijken naar het kind wat je ooit zelf was, de ervaringen die je zelf hebt gehad als kind te vertalen naar het hier en nu, kunnen we veel bereiken.

Focus

Mijn focus ligt met name bij jonge ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Dit omdat ik het fijn vind om met ouders samen te werken. En kinderen in de leeftijd tot 8 jaar kunnen nog niet echt gecoacht worden. Hun ontwikkeling laat dat nog niet toe.

Ik daag ouders uit om met mijn ondersteuning stappen te zetten die ervoor zorgen dat er rust en groei in de opvoeding komt. Ik leer je kijken naar je kind en zijn signalen te herkennen. Begrijpen wat je kind je vertelt, met daarin verscholen de boodschap voor jezelf. Door direct toepasbare tips en inzichten.

Ervaring

De ervaring leert dat enkele gesprekken/observaties vaak al voldoende zijn om te merken dat ouders op een liefdevolle krachtige manier verder kunnen. Ik ben ook graag bereid om eens thuis mee te kijken naar situaties die aandacht vragen. Ook dit hoort bij samenwerken.

Bloem & Groei

Adres

Veldmaterstraat 43

7481 AB Haaksbergen

Telefoonnummer

Registratie

KVK-nummer: 86167642

Facebook

Volg ons ook op Facebook

Contact

Vul het contactformulier in met het bericht voor ons.