Bloem & Groei

coaching jonge ouders en kinderen

Waar komt mijn passie vandaan?

Als kind had ik behoefte aan aandacht. Ik voelde me al heel jong niet altijd begrepen. Mijn persoonlijke ruimte heeft zich daardoor anders ontwikkeld dan dat ik graag gewild had. Er is me geleerd dat hoe anderen naar je kijken soms belangrijker is dan hoe je jezelf voelt. Mijn ouders hebben zonder enige twijfel hun best gedaan. Ik ben ze dankbaar voor wat ze me gegeven hebben. In de tijd dat ik opgroeide was het leven anders dan tegenwoordig. De waarden en normen van mijn ouders zijn niet meer van deze tijd. De eigenheid met zijn kracht staat nu centraal.

Door mijn kinderjaren heen twijfelde ik vaak aan mezelf, merkte ik dingen bij mezelf die ik bij anderen niet zag. Ik was toen al hooggevoelig. Voelde behoeftes waaraan niemand kon voldoen. Wist het niet onder woorden te brengen. Ervaringen werden overtuigingen.

Empathisch vermogen

Daarnaast was mijn empathisch vermogen al dusdanig ontwikkeld, dat ik veel bezig was met mijn omgeving. Toen al werd ik geïnspireerd door wat mijn omgeving me liet zien.

Ik wilde zorgen, helpen en anderen behoeden voor nare dingen. Deze behoefte werd gevoed door mijn eigen complexen die ik geen handen en voeten kon geven. 

In die kinderjaren is mijn talent ontstaan. Talent om goed te kijken, in te voelen en te lezen wat anderen bezighoud. Met name oudere mensen en jonge kinderen voelden zich altijd fijn, wanneer ik in de buurt was.

Mijn talent

Vanaf mijn jeugd heb ik mijn talent toegepast in de ouderenzorg. Maar toen ik ouder werd merkte ik steeds meer dat ik de behoefte had mijn eigen koers te varen, zonder grote organisatorische beperkingen.

Ik wilde met kinderen werken. Goed naar ze kijken, invoelen en mezelf als instrument inzetten voor het welzijn van ouders met jonge kinderen. Levensprocessen lijken sneller te gaan, en dit vraagt steeds weer aanpassingen van kinderen en hun ouders.

Opleiding Magie van Kindercoaching

De opleiding Magie van Kindercoaching die ik met geweldig veel plezier gevolgd heb, bracht me nog meer kennis, persoonlijke groei en inzichten. Ik wilde gaan coachen!

Ouders ondersteunen die met hart en ziel aan de slag durven te gaan en die samen met hun kind ontdekken dat oplossingen vaak dichterbij zijn dan gedacht! Hierdoor maken we samen de wereld een beetje mooier!

Hoe fijn is dat?

Bloem & Groei

Adres

Veldmaterstraat 43

7481 AB Haaksbergen

Telefoonnummer

Registratie

KVK-nummer: 86167642

Facebook

Volg ons ook op Facebook

Contact

Vul het contactformulier in met het bericht voor ons.